Lomaltapaluu + hormonihirmuviikko = bad bad bad combination :-(

Paluu harmaaseen arkeen menkkoja edeltävänä ranteet auki -viikkona on ajoituksellisesti pahin mahdollinen... Tää viikko on ollut suoraan sanottuna suoraan peffasta ja syvältä sieltä. Mä vannon taas kerran, että en ikinä enää lähde lomalle, kun se lomaltapaluu on näemmä aina näin rankkaa. Huoh.

Mulla on ollut tässä kahden päivän repsahdusputki päällä syömisten suhteen (hyvää jatkoa lomareissun pitsadieetille ;-). Eilen nimittäin joku sisäinen riivaaja otti musta vallan ja mulla oli koko päivän sellainen olo, et nyt kamalasti kaikkea mässyä heti mulle kiitos. Kotimatkalla pinnistelin ja sain lyhyen ylivallan riivaajasta, koska en kurvannut kaupan kautta, mutta kotona riivaaja pääsi taas niskan päälle ja pisti mut penkomaan kaikki kaapit läpi ja löytyihän jonkun kaapin syövereistä Geisha-konvehteja joulun jäljiltä. Ja kun nekään ei riittäneet, niin pakastimesta kelpasi syötäväksi puoli levyä piparitaikinaa. How sick is that! Yritin ryhdistäytyä, mut tänään töiden jälkeen piti vetää loppuosa taikinasta ja loput Geishat. Että silleen.

Nyt ei auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää taas nousta tästä suosta. Elämä tuntuu vaan taas niin pirun harmaalta, tylsältä ja tarkoituksettomalta, et tuntuu olevan tarve täyttää se tyhjyys jollain...