Kaverin mökki kutsuu, mutta ehkä ehdin nipin napin kirjoittaa muutaman rivin kuulumisia sitä ennen.

En ole pitkään aikaan juuri netissä jaksanut roikkua johtuen pitkälti siitä, että illat on mennyt tallilla MAAILMAN IHANINTA luontokappaletta ihaillessa! <3 Varsa syntyi 21.5.2012 ja se on toivomani ori. :-) Voisin vain päivät pitkät istua laitumella ihmettelemässä sen kasvua ja kehitystä. Vielä 1,5 vkoa töitä ja sitten voin niin tehdäkin, kun koittaa hetkellinen vapaus nimeltä LOMA!

Liikkuminen ja terveelliset elämäntavat ovat olleet aika kaukainen haave edelleen, mutta kävin tällä viikolla ostamassa kunnon juoksuvermeet. Ilmeisen hyvä pohjakunto mulla kuitenkin kaikesta mässäilystä ja sohvaperunoimisesta huolimatta on, koska yllättävän kevyesti on juoksupätkät sujuneet. Tänään sitten kävi ohrasesti, kun astuin jotenkin huonosti ja ennenkuin tajusinkaan, olin rähmälläni maassa ja nilkka huusi hoosiannaa. En nyt vielä tänään käynyt näyttämässä jalkaa missään, mutta kyllä tästä nyt varmaan x ajan pituinen "loma" on juoksemisesta otettava. Vituttaa.

Muuten elämä kulkee samoja ratojaan. Miehiä (ainakaan sopivia) ei ole näkynyt mailla halmeilla ja mä haaveilen jatkuvasti elämänmuutoksesta. Olo on ollut neutraali, eli ei tässä nyt tuuletella jaksa, muttei myöskään rypeä itsesäälissä.

Että sillettis. Nyt nauttimaan kaverin mökille rauhasta ja hiljaisuudesta. Elämästä.