Tänään elämä on taas aika jees. :-) Itkettänyt ei ole ainakaan yhtään. Vähän ehkä on sellainen ei-minkäänlainen olo, eli ei nyt ihan tuulettaakaan tee mieli, mutta olo on kyllä triplasti parempi kuin viime päivinä yhteensä.

Olen jopa ryhdistäytynyt ja alkanut taas elää sen sijaan, että raahustaisin vain pakolliset menot ja loput ajasta rötväisin sohvalla ja mättäisin herkkuja (sellaista se nimittäin valitettavasti on viime ajat ollut).

Aamusta tehtiin koirulin kanssa tunnin reipas lenkki, nautiskeltiin kesän tuoksusta ja hennon vihreästä metsästä. Sen jälkeen lähdin suihkun kautta ex-tempore ystävän kanssa syömään (lohta, nam!) ja sieltä kaupan kautta kotio (enkä ostanut mitään mässyä, valkkaripullon kävin kyllä hakemassa). Ajelin ihan hissukseen ja katselin kauniita maisemia ajattelematta oikeastaan yhtään mitään ja kuitenkin kaikenlaista.

Nyt koira rouskettelee possunkorvaa ja mä ajattelin vielä tehdä pikasiivouksen ja suunnata sen jälkeen tallille. Sain jopa sovittua ystävän kanssa illaksi treffit paikalliseen, että jos sitä ihan vaikka ihmisten ilmoille pitkästä aikaa...

Ehkäpä se tästä taas?